5.4 C
Zvornik
19. април 2024.

Na području Z-blokova zbog obilježavanja parkinga neophodno izmještanje vozila

Na području Z-blokova u petak, subotu i nedelju, 13, 14. i 15. avgusta, biće vršeno obilježavanje horizontalnom i vertikalnom saobraćajnom signalizacijom svih javnih parking mjesta.

Zbog toga je neophodno da stanovnici na ovom području uklone svoja vozila sa javnih površina odnosno ulica, trotoara i parkinga.

U vrijeme dok traju ovi radovi vlasnici svoja vozila mogu parkirati na stadionu kod Sokolskog doma koji je određen kao alternativno parkiralište.

U petak od 17:00 časova do subotu u 17:00 časova obilježavaće se parking mjesta od zgrade Z-15 blok „C“ pa do restorana „Slavija“, odnosno magistralnog puta. Od subote od 17:00 časova do 17:00 časova u nedelju obilježavanje će biti vršeno od zgrade Z-15 blok „C“ do magistralnog puta, te do osnovne škole „Sveti Sava“.

Radove će izvoditi preduzeće „Zvornik-putevi“ A.D. uz asistenciju policijskih službenika Policijske uprave Zvornik i radnika preduzeća „Vodovod i komunalije“ A.D.

Obilježavanje svih javnih parking mjesta sprovodi se u skladu sa Odlukom o parkiranju na parkiralištima u gradu Zvorniku.

Mole se građani za razumijevanje tokom trajanja ovih radova po čijem završetku će biti uspostavljeno normalno odvijanje stacionarnog i dinamičkog saobraćaja.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se