12 C
Zvornik
23. април 2024.

U protekla 24 časa evidentirana dva krivična djela i dvije saobraćajne nezgode

Na području koje operativno pokriva Policijska uprava Zvornik, u protekla 24 časa evidentirana su dva krivična djela, jedno narušavanje javnog reda i mira i dvije saobraćajne nezgode od kojih je jedna sa posljedicama po lica.

Policijski službenici Policijske stanice Vlasenica lišili su slobode lice Z.S. iz Vlasenice jer je 28.07.2021. godine, oko 14,40 časova, fizički napao lica A.F. i njegovu majka R.F. ispred njihove porodične kuće u Vlasenici. Tom prilikom lica A.F. i R.F. su zadobili povrede nastale oštrim predmetima. O svemu je obavješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo – Područna kancelarija Vlasenica. Rad na dokumentovanju krivičnog djela je u toku.

Na magistralnom putu Zvornik – Bijeljina u mjestu Tršić, 28.07.2021. godine oko 01,20 časova, dogodila se saobraćajna nezgoda slijetanjem sa kolovoza putničkog automobila „Citroen” kojim je upravljao M.S. iz Jasenice, prilikom čega je zabodio tjelesne povrede. Povrede su takođe zadobili suvozač N.S. i putnik S.K takođe iz Jasenice, te su povrijeđeni prevezeni u Javnu zdravstvenu ustanovu Bolnica Zvornik radi ukazivanja ljekarske pomoći. Uviđaj su izvršili policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Zvornik. Rad na dokumentovanju saobraćajne nezgode je u toku, saopšteno je iz Policijske uprave Zvornik.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se