9.3 C
Zvornik
19. април 2024.

Sadik Hasanović oglasio se povodom pjesama o klanju Srba

Pjevač Sadik Hasanović, finalista posljednje sezone „Zvezde Granda“ pjevao je o klanju Srba po Bratuncu, a povodom toga oglasio se na društvenim mrežama.

Nakon što su „isplivali“ video snimci i izazvali bijes javnosti, on se tim povodom oglasio na Facebooku.

Sadik je istakao da proživljava najgore dane u svom životu.

„Umjesto najljepših dana zbog finala ‘Zvezda Granda’, i uspjeha koji sam doživio u takmičenju, ja preživljam najgore dane u svom životu. Imam 20 godina, nisam sposoban da mrzim, ja sam Bosanac i ponosim se time, ali biti Bosanac znači poštovati druge ljude, nacije i vjere. Ja sam izrastao u takvog čoveka“, naveo je Hasanović dodajući:

„Sa takvim sam se ljudima i družio, volim sve moje drugare iz ‘Zvezda Granda’, moju mentorku Mariju i ostale ljude. Kada sam zapjevao spornu pjesmu, imao sam samo 12,13 godina, nisam razmišljao da ona nosi poruku mržnje prema ikome. Bio sam klinac. Volim svoju zemlju, ali volim i Srbiju. U Beogradu sam proveo najljepše trenutke, moj cilj je da ljude činim srećnim, nikako suprotno, i zato se izvinjavam svima, ako sam nekoga povrijedio ili učinio da se osjeća loše. Želim poručiti svima da želim biti neko ko širi ljubav i stvara mir, a ne suprotno. Ja sam miroljubiva i dobra osoba. Ponavljam, želim mir i ljubav svima“,  poručio za Sadik.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se