15.9 C
Zvornik
29. март 2024.

Ljetovanje u odmaralištu kompanije “Alumina” u Baošićima (video)

U blistavom lancu nazvanom nercegnovska rivijera koji odiše mirisom maslina, lovora i mimoza, gdje palme svojim raskošnim granama pozdravljaju umornog putnika smjestili su se Baošići.

Kako je u mjestu sutropska vegetacija, a plaže pjeskovite, gostima koji borave u hotelima, vilama, pansionima, auto-kampovima i odmaralištima pružena je mogućnost ugodnog odmora.

Kompaniija „Alumina“ je zaključenjem ugovora o korištenju objekata apartmanskog  tipa na još jedan način pokazala da je društveno odgovorna firma koja vodi računa o potrebama svojih radnika, članova njihovih porodica, penzionera, ali i trećih lica.

Sandra Đurić, rukovodilac pravne službe u „Alumini“ je istakla da odmaralište Sunce u Baošićima raspolaže sa četrnaest objekata, ukupnog smještajnog kapaciteta od 81 ležaj, te da se nalazi na fenomenalnoj lokaciji nadomak mora.

„Zainteresovanost radnika, članova njihovih porodica, penzionera, ali i trećih lica za korištenje usluga odmarališta je svake godine velika. Cijene su jako pristupačne, uz mogućnost odloženog plaćanja, što možemo zahvaliti našem rukovodstvu“, kazala je Đurićeva.

A kako izgleda ljetovanje u fabričkom odmaralištu u Baošićima možete pogledati u videu u nastavku.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se