15.9 C
Zvornik
29. март 2024.

Dva dobra znaka da Novak ipak ide u Tokio

U prethodna 24 sata dobili smo dva dobra i ohrabrujuća znaka kada je riječ o nastupu Novaka Đokovića na Olimpijskim igrama u Tokiju. Prvo je najava selektora Dejvis kup tima Srbije Viktora Troickog, a onda je i sam Novak nagovjestio učešće na OI u čestitki jednom mladom japanskom teniseru.

U danu kada je osvojio svoj šesti Vimbldon i stigao do 20. grend slem titule, Novak Đoković je poručio da su šanse da nastupi na Igrama u Tokiju 50-50.

U danu kada je osvojio svoj šesti Vimbldon i stigao do 20. grend slem titule, Novak Đoković je poručio da su šanse da nastupi na Igrama u Tokiju 50-50.

Kako vrijeme odmiče, a početak Olimpijade se približava, čini se da šanse da najbolji teniser svijeta nastupi u japanskoj prestonici ipak blago rastu.

Prvo je to i svojoj jučerašnjoj izjavi najavio selektor Dejvis kup tima Srbije i bivši Novakov saigrač iz reprezentacije Viktor Troicki, rekavši „Putujemo u subotu, a nadam se da će nam se Novak priključiti dan kasnije.“

Nagovještaj da bi ipak mogao da se pojavi u Tokiju i bori za zlatnu medalju, jedno od rijetkih odličja koja mu nedostaju u trofejnoj karijeri, Novak je pružio putem Instagrama.

https://www.instagram.com/p/CRUsZilgauq/

Naime, on je čestitao šesti rođendan japanskom dječaku i velikom zaljubljeniku u tenis, Kođiru, sljedećim riječima: „Srećan rođendan, prijatelju moj. Izgledaš sjajno, pratim tvoj teniski razvoj. Želim ti sve najbolje i nadam se da se vidimo u Tokiju na Olimpijskim igrama“, rekao je Novak.

Nadamo se da su ovo dva dobra znaka na putu ka Tokiju. I zlatu.




POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se