5.9 C
Zvornik
19. март 2024.

„Državatvorna politika sada je obaveza svih političkih stranaka i državnih institucija“

Sada je svima jasno šta je zadatak OHR-a, visokog predstavnika!

Naravno, taj njihov zadatak, nestanak Republike Srpske, je nemoguća misija i sa bonskim ovlašćenjima i nelegalnim Ustavnim sudom BiH. Sadašnjem visokom predstavniku je prihvaćena ostavka u SBUN, a novi nije imenovan. Međutim to ga nije sprečilo da donese odluku koja gura BiH u ponor, a obelodanjuje njegovo kriminalno delovanje. Bošnjačka komponenta državne zajednice nemogućeg življenja likuje, od onoga kako je uradio ono što je obećao, do DŽaverićevog “ ovom odlukom napravljen je snažan iskorak u civilizacijskom smeru“. Ovakav postupak su očekivali mnogi koji smatraju da Srbi ne mogu biti u bilo kojoj opciji unutar BiH, samo nam nije jasno čime su „inspirisani“. Ova odluka nije civilizacijski iskorak napred, već ubitačni korak unazad. Bili smo uvereni da će ukidanjem OHR–a, tj. visokog predstavnika biti podstrek izgradnji međusobnog poverenja u BiH.

Još jednom se pokazalo koliko je politika konverzativne SDA, pogubna za sva tri naroda u BiH. Postojala je mogućnost da se svi zajedno oslobodimo međunarodnog protektorata i krenemo putem prosperiteta. Ovaj tračak svjetlosti ugasila je nemerljiva mržnja Izetbegovića(Alije i Bakira) i SDA prema srpskom narodu i njihova fanatična želja za islamskom državom u srcu Evrope.

Bonska ovlašćenja su vraćena na političku scenu isključivo radi razgradnje i nestanka Republike Srpske.

Niko nije odgovarao od Amerikanaca za genocid nad Indijancima, i zbog izazivanja nuklearne katastrofe i stotine hiljada mrtvih u Hirošimi i Nagasakiju, zbog genocida u Vijetnamu, Kambodži i drugim afričkim zemljama. Napadi na Mladića su ustvari napad na srpski narod jer time žele da se zaboravi necivilizacijsko delovanje NATO i zapadnih zemalja pri napadu na Srbiju i Republiku Srpsku. Smatramo da svakom Srbinu i poštenem građaninu Srbije i Republike Srpske imponuje obraćanje gospodina Vučića i gospodina Dodika SBUN, koji su dokazali celom svetu da Srbija i Republika Srpska poštuju i sprovode odluke UN a da to ne čine vodeće zapadne sile.

Napokon je svima jasno ko su glavni rušioci Dejtonske BiH, koji su ujedno glavni krivci za učmalost, mržnju i siromaštvo u BiH. Pitamo se šta građani BiH imaju od ovakve odluke Valentina Incka koji je „dobio zeleno svetlo od progresivnog sveta“ kada su siromašni i ne pitaju se ni za šta. Naravno trenutak donošenja odluke, posle objavljivanja nalaza NEZAVISNE EVROPSKE KOMISIJE, koji se svodi na to da u Srebrenici je bio zločin, a ne genocid, je pažljivo biran. Cilj je da se verifikuje nasilje i neomogući bilo kakvo civilizacijsko delovanje, a nastavi sa potvrdom bišnjačkog mita o Srebrenici.

Došao je trenutak sabornosti i svekolikog srpskog naroda u cilju borbe za istinu i Republiku Srpsku. Državatvorna politika Milorada Dodika je obaveza svih političkih stranaka i državnih institucija, kao i svakog pojedinca kako bi uspjeli to da uspijemo. Na svima nama je velika odgovornost, kada moramo biti ozbiljni, drsko odlučni u očuvanju srpskog naroda i Republike Srpske. U kriznim situacijama sve kvalitetne stvari su vrlo jednostavne. Stvoriti jedinstven front, zaboravljajući sve što nas razdvaja, a potencirajući ono što nas vezuje i spaja.

Za „Čast Otadžbine“
Odbor osnivača

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se