2 C
Zvornik
23. април 2024.

Bogdan i O’Nil o srpskom jeziku i prezimenima: „Kako je uvijek neko na ‘vić’ odličan šuter” (video)

Čuveni NBA centar Šekil O’Nil razgovarao je sa Bogdanom Bogdanovićem poslije utakmice Atlante i Milvokija, koju je tim iz Džordžije, predvođen srpskim bekom, dobio rezultatom 110:88.

Bogdanović je utakmicu završio sa 20 poena, uz četiri ukradene lopte, pet asistencija i tri skoka. Uz to, pogodio je šest trojki iz jedanaest pokušaja i tako postavio rekord karijere u plej-ofu, u svojoj debi plej-of sezoni.

Obratio se O’Nil srpskom beku, kao jednom od najefikasnijih pojedinaca na meču.

„Bogi, ovo je Šek, znaš da govorim tvoj jezik i hoću da počnem samo tako što ću da kažem ‘odlična igra’, to znači ‘dobra partija’, znam da me razumiješ“, rekao je O’Nil.

„Napreduješ, Šek“, odgovorio mu je srpski bek koji je Milvokiju ubacio 20 poena u četvrtoj utakmici finala istoka NBA lige.

Čuveni centar je ponovio da svako ko se preziva na „vić“ mora da bude dobar šuter, a Bogdan je Milvokiju ubacio šest trojki iz 11 pokušaja.

„Uvijek pričam da je svako ko se preziva na ‘vić’ odličan šuter, kako je to, da li vi ljudi imate drugačiju rutinu od Amerikanaca jer sam dugo bio u ligi i svako ko je bio sa ‘vić’ bio je odličan šuter“, kaže O’Nil.

Sa njim se zbog toga Bogdan našalio, rekavši kako je čuo da su i Šeka svojevremeno „prekrstili“.

„Čuo sam jednu priču, bilo je sezona kada si se mučio sa slobodnih bacanja i jedna od sezona kada si bio najbolji sa penala je bilo kad su te zvali O’Nilović“, kroz smeh je rekao Bogdanović.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se