8.1 C
Zvornik
25. април 2024.

Zvornički MMA borac osvojio zlato u Ligi Srbije, najavljuje i borbu za reprezentaciju

ZVORNIK – U Staroj Pazovi, proteklog vikenda održano je drugo kolo MMA lige Srbije.

Ekipa MMA kluba Oktagon Zvornik na ovom takmičenju učestvovala sa jednim takmičarem u kategoriji do 62 kilograma -Vojom Katanovićem.

Kako su nam rekli iz zvorničkog kluba, Katanović se okitio zlatom, a najavljuje i borbu za mjesto u reprezentaciji.

-Vojo je jedini borac iz Republike Srpske u ovom najprestižnijem amaterskom takmičenju u regiji, nastupili smo kroz bratski klub Ahilej iz Beograda. On je u klubu od osnivanja, već dvije godine, i siguran sam da će izboriti svoje mjesto u reprezentaciji Srbije i graditi uspješnu karijeru – rekao nam je glavni trener kluba Dobrica Kucalović.

Kucalović naglašava da je Katanović odličan učenik, od ove godine i student elektrotehnike.

-Moram biti korektan i reći da smo imali razumijevanje lokalne zajednice i par prijatelja, mada mi u principu ne jurimo sponzorstva i komercijalnu priču. Treninzi u klubu su besplatni, imamo školu samodbrane za žene, a talentovanijim momcima smo omogućili rad u teretani sa personalnim trenerom. Dragan Tijanić i ja, zajedno sa svim momcima koji su tu nastojimo da gradimo MMA sport u Republici Srpskoj – kaže Kucalović.

Katanović najavljuje nastavak u još jačem ritmu.

-Drago mi je da sam ovaj put uspio i radujem se zbog toga. Isto tako znam da to neće uvijek biti slučaj, ali meni to i nije najvažnije. Važno je boriti se na vrhunskom nivou i dati sve od sebe, a konkurencija je ozbiljna, momci su svi podjednako dobri i od borbe do borbe je sve moguće. Hvala klubu koji mi je ovo omogućio i svima koji me podržavaju. Nastaviću u još jačem ritmu – rekao nam je zlatni borac zvorničkog MMA kluba, Vojo Katanović.

MMA liga Srbije prvi put se organizuje u ovom formatu, a najbolji posle četiri kola činiće istorijsku prvu MMA reprezentaciju Srbije. Takođe, najbolji će dobiti šansu i u svijetski poznatoj organizaciji Brave.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se