Žena zadovoljavala muškarca dok je bio za volanom, pokosio tri osobe, jedna smrtno stradala

Javnost u Kaliforniji je potresla krajnje neobična saobraćajna nesreća. Aleks Moreno, stanovnik San Hozea je optužen za izazivanje saobraćajne nesreće u kojoj se njegov kamionet zakucao u ljetnju baštu jednog kafića. Pri tom je jedna žena zadobila fatalne povrede, a dvojica muškaraca su teško povređena.

U Kaliforniji su saobraćajne nesreće česte, ali ono što je pobudilo pažnju bile su okolnosti ovog udesa. Naime, osumnjičenog vozača oralno je zadovoljavala neimenovana žena u trenutku nesreće.

Moreno je optužen po dvije tačke optužnice i ako bude osuđen čeka ga dugogodišnja robija.

U zanosu strasti

Sud u San Hozeu, Kalifornija, utvrdio je da je Aleks Moreno kobnog dana, parkirao svoj pikap kamionet ispred Agava sportskog bara, malo posle 9 uveče po lokalnom vremenu.

Sa njim je bila i neimenovana žena sa kojom se upustio u avanturu.

U nastupu strasti, Moreno je pritisnuo gas i otpustio ručnu što je dovelo do toga da teški kamionet krene unazad i pokosi troje ljudi koji su sjedili u bašti bara.

Svo troje su odvezeni u bolnicu, ali za ženu staru 35 godina nije bilo pomoći. Dva muškarca, povređena tom prilikom čeka dug oporavak.

Žena sa kojom je Moreno imao odnose, nije povređena tom prilikom. Policija nije saopštila njeno ime.

Tužilaštvo optužuje Morena po dvije tačke – teško ubistvo u saobraćaju i upravljanje vozilom u trenutku smanjene moći rasuđivanja. Ako bude osuđen, čeka ga kazna od minimum 15 godina robije.

Do izricanja presude on je poslat u zatvor u Santa Klari.

Izvor
Blic
Back to top button