10.9 C
Zvornik
29. март 2024.

Uslijed nevremena u Milićima, palo drvo na auto u pokretu

Na području koje operativno pokriva Policijska uprava Zvornik, u protekla 24 časa evidentirano je jedno krivično djelo, tri narušavanja javnog reda i mira i tri saobraćajne nezgode sa materijalnom štetom.

  • Policijskoj stanici Osmaci, 24.06.2021. godine, oko 12,50 časova, prijavljeno je da je u ugostiteljskom objektu u mjestu Caparde, došlo do eksplozije plina, što je izazvalo požar u unutrašnjosti objekta. Požar je lokalizovan od strane profesionalne vatrogasne jedinice Zvornik, a o svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini. Izvršen je uviđaj na licu mjesta. Policijski službenici nastavljaju dalji rad na dokumentovanju ovog događaja.
  • Policijskoj stanici Milići, 24.06.2021. godine, oko 16,20 časova, prijavljeno je da je na regionalnom putu Milići – Zeleni Jadar, u mjestu Mišići, na vozilo u pokretu „VW Golf”, uslijed jakog vjetra, palo drvo koje je oštetilo vozilo. Policijski službenici PS Milići su izvršili uviđaj te nastavljaju rad na utvrđivanju odgovornosti za navedenu saobraćajnu nezgodu, nakon čega će nadležnom sudu protiv odgovornog lica podnijeti zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se