15.4 C
Zvornik
20. април 2024.

U protekla 24 časa evidentirana dva krivična djela i četiri saobraćajne nezgode

Na području koje operativno pokriva Policijska uprava Zvornik, u protekla 24 časa evidentirana su dva krivična djela, jedno narušavanje javnog reda i mira i četiri saobraćajne nezgode od kojih je jedna sa posledicama po lica.

Policijskoj stanici Kozluk, 27.06.2021. godine oko 10,40 časova, prijavljeno je da su nepoznata lica u mjestu Malešić, vatrenim oružjem izvršili protivzakonito ubijanje srne u periodu kada je zabranjen lov na navedenu divljač. O svemu je upoznat dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina. Policijski službenici Policijske stanice Kozluk nastavljaju rad na dokumentovanju krivičnog djela „Nezakonit lov“.

Na lokalnom putu u mjestu Gornji Lokanj, opština Kozluk, 27.06.2021. godine oko 02,30 časova, dogodila se saobraćajna nezgoda slijetanjem sa kolovoza putničkog automobila „Škoda” kojim je upravljao D.P. iz Gornjeg Lokanja, prilikom čega je zabodio tjelesne povrede. Povrijeđeni je prevezen u Javnu zdravstvenu ustanovu Bolnica Zvornik radi ukazivanja ljekarske pomoći. Uviđaj su izvršili policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Zvornik. Rad na dokumentovanju saobraćajne nezgode je u toku.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se