SNSD: Uklanjanje videa o presudi generalu Mladiću udar na istinu

Sa zvaničnih naloga SNSD na društvenoj mreži Fejsbuk uklonjen je video sadržaj „General se danas upisao u legendu“ u kojem su preneseni stavovi predsjednika stranke Milorada Dodika o presudi generalu Ratku Mladiću koju je donio Mehanizam u Hagu, saopšteno je iz SNSD-a.

Iz SNSD-a ističu da za njih ovo predstavlja „još jedan udar na istinu i pravo našeg naroda da javno iznosi svoje mišljenje, jer se u samom videu iznose stavovi predsjednika stranke Milorada Dodika koje dijeli većina srpskog naroda“.

– U trenutku uklanjanja ovaj video je vidjelo više od 700.000 korisnika Fejsbuka, a o njemu se u komentarima izjasnilo više od 2.000 ljudi koji su iznijeli različite stavove. Uklanjanjem ovog videa uklonjeni su i stavovi tih ljudi, kojima je na ovaj način uskraćeno pravo na iznošenje mišljenja – navodi se u saopštenju.

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/Y5jnDD2B0oY" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

Izvor
atv
Back to top button