DruštvoEkonomijanaslovnaPolitikaVIJESTI

Koje su firme u vlasništvu Gorice i Igora Dodika?

S obzirom na učestalo ponavljanje i prenošenje netačnih i neprovjerenih informacija koje je plasirao gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković, a u želji da javnost informišu transparentno i istinito, Gorica i Igor Dodik obratili su se svim građanima i medijima saopštenjem za javnost u kojem su naveli tačan broj kompanija čiji su vlasnici.

U saopštenju se navodi da su u vlasništvu Gorice Dodik kompanije „Agape“ Banjaluka, „Agro voće“ Aleksandrovac i „Global Liberti“ Laktaši, a u vlasništvu Igora Dodika „Fruit eko“ Gradiška i „Global Liberti“ Laktaši.

„Gradonačelnik Banjaluke posljednjih dana kontinuirano iznosi netačne podatke u vezi sa brojem kompanija u našem vlasništvu, te namjerno kreira pogrešnu i iskrivljenu sliku, izazivajući time negativne emocije i percepciju građana u vezi sa nama i našim porodicama. Kako bi javnost raspolagala tačnim i pravno valjanim informacijama naveli smo imena kompanija koje su u našem vlasništvu“, ističe se u saopštenju koje su potpisali Gorica i Igor Dodik.

Oni su naglasili da će, ukoliko se i nakon ove transparente objave istinitih podataka, nastavi za iznošenjem netačnih i neprovjerenih informacija biti primorani da istinu zaštite sudskim putem, nakon koje će sredstva iz tužbe donirati u humanitarne svrhe.

Back to top button
Close
Close