LIFESTYLEZabava

Karleuša prozvala Baju, on odgovorio: Poeni idu meni

Folk pjevač Mirko Pajčin, poznatiji kao Baja Mali Knindža, ovih dana je u centru medijske pažnje zbog pojavljivanja na privatnim slavljima domaćih javnih ličnosti.

Pop zvijezda Jelena Karleuša javno je prokomentarisala tu „pojavu“, kako ju je nazvala, pa je žestoko oplela po Baji putem Instagrama.

Potom se javno oglasila jedna od Bajinih ćerki, rekavši da je njen otac intelektualac, a dok ga nasljednica „brani“, pjevač kaže da neće mnogo da priča.

Ističe, u ovoj priči su njemu otišli svi dobri poeni.

„Neka se deca dopisuju, ne želim da mnogo komentarišem tu priču. S obzirom na to sa koje strane dolaze ovakvi komentari, poeni idu meni“, rekao je Baja za Telegraf Jetset.

Podsjetimo, nakon što je Baja iste noći pjevao na proslavama porodice Ražnatović, te na slavlju povodom vjeridbe Katarine Grujić i Marka Gobeljića, Jelena se oglasila na Instagram storiju.

„Pojava Baje f***** Knindže na proslavama domaćih javnih ličnosti po Beogradu je pokazatelj da smo kao društvo otišli u k****. J***** polusvet. Kao Beograđanka i lokal patriota mogu da kažem da su nas primitivci i šljam doveli do dna“, napisala je Karleuša.

Bajina ćerka je poslije toga na Instagramu napisala da je njen otac obrazovan, načitan i da se drži dalje od skandala.

„Taj polusvet, šljam, primitivac, je otac šestoro dece, načitan, porodičan čovek, koji ceo život drži do sebe i svoju porodicu daleko od Vaših estradnih skandala, koga voli publika širom sveta. Gospodin, otac, legenda Mirko Pajčin fuc*ing intelektuale“, navela je Bajina ćerka na Instagramu.

Karleuša nije ostala nijema ni na ove riječi, te se na svom Instagram profilu ponovo oglasila.

„Muzika je divna umetnost koja spaja ljude! Muzika ruši granice, boje i predrasude. Muzika, kao ni sport, ne sme da propagira mržnju, podele, ratove i da slavi ubijanje. Nikada! Svako ko to radi, nije ništa drugo do perfidno go*no koje lažnim patriotizmom zarađuje jeftine poene kod primitivaca. Svako ko u takvoj zloupotrebi muzike uživa, tako nešto sluša i opravdava je ljudski talog bez mozga. Sa takvima nema razgovora jer neće razumeti, samo veliki lanac i katanac“, izričita je bila JK.

Izvor
Telegraf Jet Set
Tagovi
Back to top button
Close
Close