Јahorini priznanje za najbolji potez u turizmu

Olimpijski centar „Јahorina“ dobitnik je nagrade za najbolji potez u turizmu u zimskoj sezoni 2020/2021. godine koju dodjeljuje poslovni portal „Indikator“.

Priznanje Olimpijskom centru dodijeljeno je za saradnju četiri ski-centra – Јahorina, Bjelašnica, Ravna Planina i Vlašić i njihovu zajedničku ski-kartu.

Zahvaljujući za priznanje, direktor Olipijskog centra „Јahorina“ Dejan Ljevnaić je rekao da je najviše ponosan na činjenicu da su uprkos pandemiji virusa korona, koja je napravila ogroman uticaj na sve sfere života i rada, uspjeli zadržati 2.000 radnih mjesta koja zavise direktno od ove planine.

– Ovo priznanje je od velikog značaja za moj tim i mene. Predivna potvrda da ljudi primjećuju i prate sve što radimo. Zasluge naravno pripisujem svom timu koji sigurno ima najviše znanja i iskustva u oblasti turizma i skijaškog biznisa – naglasio je Ljevnaić.

Prema njegovim riječima, od kako je preuzeo funkciju direktora imao je ideju da se Olimpijski centar uveže sa ski-centrima iz BiH i zajednički nastupe na tržištu, što se konačno i ostvarilo, saopšteno je iz Olimpijskog centra.

– Naša filozofija je da konkurenciju pretvaramo u partnere i na taj način svi možemo imati samo banefite, a turisti zadovoljstvo što nam je svakako krajnji cilj. Po uzoru na poznate evropske ski-centre uvezivanjem se umanjuju troškovi a na tržištu nastupate sa više ski-staza, jedinstvenom ponudom što skijaši cijene – rekao je Ljevnaić.

On je naveo da ovom saradnjom i njenom nadogradnjom u budućnosti Sarajevo može postati top ski-destinacija i turistički centar sa sjajnom zajedničkom ponudom planina u neposrednoj blizini.

– Ključ uspjeha je u odabiru pravih projekata i brzoj realizaciji i mi nastavljamo da radimo. Srećan sam jer ćemo ovog ljeta na planini realizovati infratrukturne projekte koji će učiniti da Јahorina narednu zimsku sezonu dočeka spremnija nego ikada – istakao je Ljevnaić.

Izvor
Srna
Back to top button