24.3 C
Zvornik
16. април 2024.

Izgorio mu BMW, a on policajcima psovao majku

ROGATICA – Fikretu Kajeviću (49) iz Vogošće izgorio je BMW X5, nakon što je njime sletio s puta u mjestu Nahota, opština Rogatica, a on je nakon toga vrijeđao policajce i prijetio im, te je odbio alkotestiranje, poslije čega je uhapšen, potvrdili su za „Nezavisne“ policijski izvori.

„On je bio za volanom BMW-a, a saputnik mu je bio Nedžad S (59). Automobil je udario u zaštitnu ogradu, a potom se zapalio i potpuno izgorio. Obojica su lakše povrijeđeni“, rekli su naši sagovornici.

Kako ističu naši sagovornici, na mjesto događaja potom su došli policajci, a tokom uviđaja dobili su salve prijetnji i uvreda.

„Kajević je policajcima svašta izgovorio. Bio je veoma vulgaran, psovao im je ‘majku četničku’, govorio im ‘Znate li vi ko sam ja’ i prijetio im riječima: ‘Sve ću vas pobiti'“, kažu naši izvori.

Uz navođenje njegovih te inicijala njegovog saputnika, iz policije su danas saopštili da se nezgoda dogodila na putu Ustiprača Međeđa, u subotu ujutru, oko 2.10.

Kako su dodali iz policije, tokom uviđaja vozač F.K. je prijetio policajcima i time počinio više prekršaja, odnosno, terete ga za vrijeđanje te ugrožavanje bezbjednosti prijetnjom napada na život. Pritom je, dodaje se, odbijao da se podvrgne alkotestiranju te je uhapšen. Kajević je, kako pišu mediji, odranije poznat policiji.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se