4.3 C
Zvornik
19. април 2024.

Gobeljić poručuje sa priprema: Spremamo nešto novo

Fudbaleri Crvene zvezde otputovali su u Austriju na prvi dio priprema, a desni bek Marko Gobeljić je sumirao utiske nakon odrađena tri treninga.

Marko Gobeljić će najvjerovatnije i u narednoj sezoni biti prva rezerva Milanu Gajiću, a pokrivaće i lijevog beka po potrebi, jer Zvezda još uvijek nije dovela rezervu za Milana Rodića.

Fudbaler koji je dospio u žižu javnosti nakon skidanja šortsa u finalu kupa, pričao je o uslovima koji su ih dočekali u Austriji.

– Za sada sve izgleda odlično, još uvek nisu teške noge kao što znaju da budu na pripremama. Uslovi su zaista fantastični, moramo da odradimo ovaj deo priprema, jeste da je igračima to najteže, ali bićemo spremni za početak sezone – istakao je Gobeljić.

Fudbaleri Crvene zvezde su ove sezone vodili bitke na tri fronta, konačno su uspeli da vrate „duplu krunu“ na Marakanu nakon više od jedne decenije, a takođe su bili i jako blizu prolaska protiv Milana u Ligi Evrope.

Gobeljić otkriva da su se svi „uželjeli lopte“ bez obzira na umor i sve obaveze koje su imali iza sebe.

– Pored rada s loptom, tu je i trčanje, čak i ako se stručni štab trudi da nam omogući što više igre. To nam znači jer smo se svi uželeli igre, uželeli smo se lopte. Mislim da nikad od kad sam u Crvenoj zvezdi nismo imali tako dugo pauzu, ali nam je bez sumnje i prijala.

Takođe, desni bek srpskog šampiona je istakao i da ekipa radi na nečemu novom…

– Spremamo nešto novo, moramo biti bolji iz godine u godinu, to Crvena zvezda traži iz tog razloga ubacujemo neke novine koje nam je stručni štab predstavio. Biće sigurno bolja igra nego što je bila ranije – ističe Marko Gobeljić.

Za kraj obraćanja, fudbaler je pričao i o ambicijama i ciljevima za narednu sezonu, kao što svi očekuju, tako i on „želi još više“.

– Crvena zvezda uvek traži više, iz godine u godinu postavljamo nove rekorde, zbog čega je meni izuzetno drago. Sigurno da nam je plasman u evropsko takmičenje izuzetno značajan i naravno i dupla kruna – zaključio je Gobeljić.

Podsjetimo, Crvena zvezda će odigrati prvu prijateljsku utakmicu u ponedjeljak, 28. juna, a protivnik će im biti ekipa Gracera.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se