15.9 C
Zvornik
28. март 2024.

Domaći krimi „Lihvar“ na repertoaru bioskopa

Lihvar je film snimljen snimljen za samo petnaestak dana i to u toku prošle godine kada je snimanje bilo i prekinuto zbog pandemije.

Film će na redovnom repertoaru Bioskopa Doma omladine Zvornik biti sedam dana- od 3. do 9. juna u terminu od 20 časova.

Sinopsis

Mundir (45) je zelenaš, bivši bokser koji se uvijek drži svog kodeksa: niko mu nikada ne ostaje dužan i nikome nije dužan. Jedan dan u životu zelenaša u malom gradu u Srbiji kome se život okreće naglavačke zbog gluposti u trenutku kada je bio na korak do sna i jedna nesmotrenost ga dovodi u problem sa policijom i kriminalcima. Mundir uspjeva da postigne skoro sve stvari koje je planirao toga dana, ali da li je možda nešto propustio? Da li je ostavio neki trag?

Žanr: krimi, drama
Trajanje: 90 minuta

Kruds novo doba

Ova komedija, nominovana za Oskara, je priča o suočavanju jednog klana sa svojim svijetom koji se mjenja. Bio je to vanvremenski podsjetnik na važnost porodice i na to koliko smo malo evoluirali.
Opet su tu zvijezde, Nikolas Kejdž, Ema Stoun, Rajan Rejnolds, Ketrin Kinir, Klark Djuk, uz Lesli Man i Pitera Dinklidža koji se pridružuju porodici Kruds, kako bi se suočili s najvećom prijetnjom otkad su napustili pećinu, a to je druga porodica.

Žanr: animirani, komedija, avantura, porodični
Trajanje: 95 minuta

Termini: od 3. do 9. juna u terminu od 18 časova.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se