9.3 C
Zvornik
29. март 2024.

Uraganke stigle u Srbiju: “Nismo svjesne šta se desilo, sabiramo utiske”

Predstavnice Srbije na ovogodišnjoj Evroviziji, članice grupe „Hurricane“, Sanja Vučić, Ivana Nikolić i Ksenija Knežević, stigle u Beograd zajedno sa Marijom Šerifović koja im je sve vrijeme bila podrška u Roterdamu.

Srbija, Srbija, mi smo pobijedili što se nas tiče. Nismo svjesne šta se desilo, sabiramo utiske. Pregršt poruka i podrške. Ponosne smo i na nas i na region, same smo sebe iznenadile. Mi smo pobijedile – rekle su one.

Dalje su dodale:

– Stručni žiri nije bio naklonjen nama, bili smo deveti po glasovima publike. Ući u finale je velika stvar. Malo su nam zasuzile oči kad smo prošle u finale”, rekle su one.

Onda je Marija Šerifović rekla da je zadovoljna.

– Ja sam zadovoljna, mislim da je važnije ono što će vam djevojke govoriti. Drago mi je što je Srbija podržala predstavnike, nije moglo bolje, trudile su se. Ulazak u finale je ogroman uspjeh. Dala sam Sanji 20 evra. Bila bih lažov kada ne bih rekla da je stručni žiri i mogao da da po neki glas – rekla je Marija za Kurir pri dolasku.

Podsjetimo, “Hurricane” su nastupile u finalu pod rednim brojem osam, a čim su kročile na scenu i zapevale hit “Loco, loco” prolomio se aplauz u Ahoj areni u Roterdamu. Publika je fenomenalno reagovala na energiju naših djevojaka, tokom vatrenog nastupa u više navrata prolamali su se vrisci prisutnih.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se