VIJESTIZvornik

U protekla 24 časa evidentirano jedno krivično djelo i jedna saobraćajna nezgoda

Na području koje operativno pokriva Policijska uprava Zvornik, u protekla 24 časa evidentirano je jedno krivično djelo, dva narušavanja javnog reda i mira i jedna saobraćajna nezgoda sa povrijeđenim licima.

Policijskoj stanici Kozluk, 16.05.2021. godine, prijavljeno je da tokom fudbalske utakmice koja je održala u mjestu Tabanci – grad Zvornik, da je lice S.M. uputilo prijetnje prijaviocu koje je iste shvatio kao ozbiljne prijetnje po život. Po prijavi su postupili policijski službenici PS Kozluk koji su o svemu navedenom obavjestili postupajućeg tužioca Okružnog javnog tužilaštva Bijeljeina. U toku je rad na dokumentovanju krivičnog djela „Ugrožavanje sigurnosti“.

Na magistralnom putu Zvornik – Bijeljina u mjestu Karakaj, 16.05.2021. godine oko 14,20 časova, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovala lica J.M. iz Zvornika, koji je upravljao putničkim automobilom marke „Opel”, zatim S.J. iz Beograda, koja je upravljala putničkim automobilom marke „BMW” i I.V. iz Zvornika, koji je upravljao putničkim automobilom marke “VW GOLF”. U ovoj saobraćajnoj nezgodi tijelesne povrede zadobila su lica I.V. i S.J. kao i lice J.M. koja se u trenutku nezgode nalazila u putničkim automobilom marke „BMW”.

Povrede su konstatovane u JZU Bolnica Zvornik. Uviđaj je izvršen od strane policijskih službenika Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Zvornik. Rad na dokumentovanju saobraćajne nezgode je u toku.

Tagovi
Back to top button
Close
Close