8.1 C
Zvornik
19. април 2024.

Srpski soko na međunarodnom džudo kampu u Pančevu

ZVORNIK – Džudo klub „Srpski soko“ iz Zvornika učestvovao je prošle sedmice na Međunarodnom džudo kampu Akademije Jočić u Pančevu.

Ovaj kamp okupio je najbolje džudoke regiona na drugom po redu međunarodnom džudo kampu.  Kamp ima za cilj da sve učesnike kojih će biti oko stotinu edukuje novim znanjima i tehnički i taktički pripremi za naredna takmičenja.

Prvi ovakav džudo kamp Akademija je održala prošle godine.

-Ove godine je to korak dalje u organizaciji i ljestvica Akademije Jočić je podignuta na najviši nivo, naveo je organizator.

Akademija Jočić biće domaćin kolegama iz Kanjiže, Uba, Zrenjanina, Obrenovca, Beograda, Niša. Smedereva, Zvornika, Tuzle  i Doboja.

Džudo klub Srpski soko na međunarodnom kampu akademije Jočić 2
Džudisti Srpskog sokola na Međunarodnom džudo kampu u Pančevu

Kako nam je rekao direktor Srpskog sokola iz Zvornika, Dragan Božović, uslovi na kampu su bili fenomenalni, a zvornički džudisti imali su šta da nauče od kolega kao i da prenesu nova znanja i iskustva.

-Naš klub vodili su treneri Igor Kikić i ja. Kamp je trajao od četvrtka do nedelje. Uslovi su bili odlični… bazen, sala i teretana.. Tako da smo trenirali dva puta dnevno – rekan nam je Božović.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se