8.1 C
Zvornik
19. март 2024.

Grad Zvornik u petak obilježava 611. rođendan, program u skladu sa epidemiološkim mjerama

Povodom 611-og rođendana našeg grada biće upriličene različite aktivnosti uz poštovanje aktuelnih epidemioloških mjera.

U srijedu, 19. maja, povodom 6. UN-ove sedmice bezbjednosti saobraćaja biće organizovane posjete i uručenje slikovnica i bojanki mališanima u Dječijem vrtiću „Naša radost“ i prvačićima u OŠ „Sveti Sava“, predavanje i prikazi za srednjoškolce, te sastanak gradonačelnika Zorana Stevanovića sa predstavnicima ministarstava saobraćaja i veza i unutrašnjih poslova Republike Srpske, Agencije za bezbjednost saobraćaja i Auto moto saveza Republike Srpske.

U četvrtak, 20. maja, u glavnoj gradskoj ulici od 09:00 do 10:00 časova biće manifestacija «Crtamo svom gradu» u kojoj će učestvovati mališani Dječijeg vrtića  «Naša radost».

Na Dan grada, 21. maj, gradonačelnik Stevanović posjetiće u 11:00 časova Dom zdravlja i Bolnicu i još jednom se zahvaliti zdravstvenim radnicima na trudu i naporu koji su uložili u borbi protiv virusa korona i za spasavanje ljudskih života i zdravlja.

U 12:15 časova gradonačelnik će položiti vijenac na centralno spomen obilježje.

U maloj i velikoj sali u zgradi Gradske uprave biće upriličeni prijemi za vukovce srednjih škola, strijelce protivgradne zaštite ,dobrovoljne davaoce krvi, novinare i snimatelje.

U subotu, 22. maja, u Domu omladine u 12:00 , 14:00 i 16:00 časova biće projecije filma „ Lesi se vraća kući“, a najmlađim sugrađanima Grad će pokloniti karte. 

U nedelju, 23. maja, sa početkom u 10:00 časova, u Domu omladine biće održan «ZGITAR FEST». Organizator je OMŠ „Vojin Komadina“, a pokrovitelj  Grad Zvornik.

U ponedeljak, 24. maja, sa početkom u 17:00 časova na platou ispred OMŠ „Vojin Komadina“ koncert na gitari održaće Anđela Mišić.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se