1.4 C
Zvornik
20. април 2024.

Đoković: Daću sve od sebe da osvojim trofej

-Ovo je moj grad, uvek sam uzbuđen kad igram na ovom terenu. To donosi i određeni pritisak, ali boriću se najbolje što mogu za sutrašnji trofej – rekao je Novak Đoković.

Ðoković je se danas plasirao u finale ATP turnira u Beogradu poslije pobjede nad Andrejom Martinom 6:1, 4:6, 6:0.

„Dobro sam počeo i dobro sam završio meč. Osećao sam se dobro na terenu u većem delu meča. Imao sam pad koncetracije u drugom setu. On je imao brejk, pa sam uspeo da napravim preokret, pa sam se unervozio bez potrebe. Nadam se da ću korigovati tu grešku. Veoma sam uzbuđen i radujem se što ću igrati u finalu pred srpskom publikom“, poručio je Đoković i potom dodao:

„Velika zahvalnost svima koji su došli u još većem broju nego juče. Lepo je videti vas sve nakon mnogo godina. Ako ne računamo Adria tur, poslednji put to je bilo pre 10 godina na Srbija openu. Ponovo imamo turnir za tenisere i teniserke, imaćete još mnogo prilika da nas gledate u budućnosti. Hvala na podršci“, konstatovao je Đoković.

Najboljem teniseru svijeta ovo će biti 119. učešće u finalu u karijeri, a za protivnika će imati boljeg iz meča Aleks Molčan – Federiko Delbonis.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se