1.4 C
Zvornik
20. април 2024.

Sutra oblačno sa padavinama

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH /FBiH/ sutra će preovladavati oblačno vrijeme sa kišom i snijegom u višim predjelima na istoku, uz najvišu dnevnu temperaturu vazduha do 12 stepeni Celzijusovih.

Ujutro i prije podne će biti umjereno do pretežno oblačno, a na jugu se očekuje slaba kiša, saopšteno je iz Republičkog hidrometeoorloškog zavoda.

Tokom dana očekuju se slabe padavine – u nižim krajevima kiša, a u višim predjelima na istoku i na planinama susnježica ili snijeg.

Duvaće slab do umjeren vjetar, sjevernog i sjeveroistočnog smjera, podaci su Federalnog hidrometeorolopkog zavoda.

Jutarnja temperatura vazduha iznosiće od jedan do šest, na planinama od minus tri, a najviša dnevna od četiri do 10, na sjeveru oko 12, te na planinama od dva stepena Celzijusova.

Temperatura vazduha izmjerena u 14.00 časova: Bjelašnica minus sedam, Mrakovica i Han Pijesak četiri, Čemerno pet, Gacko i Sokolac sedam, Drinić osam, Nevesinje i Srebrenica devet, Sarajevo, Bijeljina i Mrkonjić Grad 10, Doboj, Zvornik, Prijedor i Ribnik 11, Banjaluka, Novi Grad , Srbac i Foča 12, Bileća i Višegrad 14 i Trebinje 16 stepeni Celzijusovih.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se