5.9 C
Zvornik
18. април 2024.

Opljačkan stan u ulici Sime Perića

Na području koje operativno pokriva Policijska uprava Zvornik, u protekla 24 časa evidentirana su dva krivična djela i jedan požar. Nije bilo evidentiranih narušavanja javnog reda i mira niti saobraćajnih nezgoda.

-Policijskoj stanici Zvornik, 13.04.2021. godine, prijavljeno je da je nepoznati izvršilac ili više njih, iz stana koji se nalazi u ulici Sime Perića, grad Zvornik, otuđio zlatni nakit. Po prijavi su postupili policijski službenici PS Zvornik koji su o navedenom događaju obavijestili dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini. U toku je rad na rasvjetljavanju krivičnog djela „Teška krađa“.

-Policijskoj stanici Milići, 13.04.2021. godine, prijavljeno je da je u mjestu Milića Brdo, opština Milići, 12.04.2021. godine, izbio požar koji je zahvatio veću količinu sadnica omorike i voćnjak privatnog vlasništva. Po prijavi su postupili policijski službenici PS Milići koji su o svemu obavijestili dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva u Istočnom Sarajevu. Tačan uzrok požara i visina materijalne štete biće naknadno utvrđeni.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se