20.4 C
Zvornik
28. март 2024.

Na dva minuta od centra grada narkomanska jazbina kakvu niste vidjeli ni u horor filmovima

ZVORNIK – Sinoć se na društvenim mrežama pojavio nevjerovatno jeziv i zastrašujući snimak iz objekta pored objekta stare bolnice u naselju Fetiji, moglo bi se reći dva minuta od samog centra Zvornika.

U videu koji se pojavio na YouTube-u vide se jezive scene koji se ne viđaju ni u najstrašnijim horor filmovima.

Ekipa koja je ovo snimila bavi se video produkcijom za YouTube i mogli ste naići na njihove videe koji uglavnom imaju socijalnu tematiku koja može nasmijati i zamsliti gledaoca. Njihovi videi uglavnom se tiču Zvornika i njegovih stanovnika.

Jedan od članova ekipe „Pravac lijevo“, objasnio nam je kako su nabasali slučajno na ovaj objekat.

– Jedan od članova ekipe „Pravac lijevo“ je prolazio ulicom i slučajno vidio to drvo, otišli po kameru i snimili, rat protiv droge je izgubljen onaj dan kada je i započeo. Video sve govori. Kao i djelovanje nadležnih – kažu iz ove ekipe za Zvornik Danas.

I zaista video sve govori, što se vidi po velikom odzivu javnosti koju je ovaj video veoma uzbunio i zabrinuo, jer se objekat nalazi pored same ulice gdje prolaze i djeca.

Nismo uspjeli da saznamo u čijem vlasništvu je ovaj objekat i kako nadležni nisu prije reagovali na ovu pojavu. Svakako javnost i zajednica su sami reagovili i skrenuli pažnju nadležnim.

Video je veoma zastražujuć, pa ne bismo savjetovali onim sa slabim stomakom da pogledaju.

https://youtu.be/_tu6LRvmyoE

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se