20.4 C
Zvornik
28. март 2024.

Revakcinacija zdravstvenih radnika JZU Bolnica Zvornik

Revakcinacija zdravstvenih radnika drugom dozom vakcine protiv Kovida-19 obavljena je u prostorijama Upravne zgrade, prilikom čega je revakcinisano 40 zdravstvenih radnika.

Danas je u Loznici izvršena revakcinacija 20 zdravstvenih radnika naše ustanove koji su prvu dozu vakcine protov Kovida-19 primili u Srbiji.
Do sada su prvu i drugu dozu vakcine „Sputnjik V“ dobili zdravstveni radnici koji rade u Kovid odjeljenju i koji su u najvećem riziku od oboljevanja virusom korona, a u narednoj sedmici očekujemo da krene i masovna vakcinacija radnika u našoj ustanovi, koja će se obavljati na dobrovoljnoj bazi.

U skladu sa planom vakcinacije nadamo se kontinuiranoj isporuci vakcina, a potom i masovnoj vakcinaciji stanovništva, prema određenim prioritetima.

Ovom prilikom se još jednom u ime ustanove i zaposlenih radnika zahvaljujemo Vladi Republike Srpske i Ministrastvu zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske, kao i Vladi Republike Srbije za uloženi trud da se osiguraju nove doze vakcina i time omogući nastavak vakcinacije i imunizacije naših radnika i ostatka stanovništva.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se