PromoVIJESTI

Restoran i hotel Central – Oaza mira i uživanja u centru grada

U centru Zvornika, u Karađorđevoj ulici, na dobro poznatoj adresi hotela Central nalazi se restoran, smješten na drugom spratu hotela.

Hotel Central raspolaže sa 27 soba, od kojih su 11 jednokrevetnih, 11 dvokrevetnih, 4 sa francuskim ležajem i hidromasažnom kadom, kao i 1 apartman sa hidromasažnom kadom. Od toga 8 soba ima balkone sa pogledom na Djurdjev grad. Hotel je opremljen liftom, te je prilagodjen osobama sa poteškoćama u kretanju. Sve  sobe su opremljene sa LCD TV-om, telefonom, mini barom te bežičnim pristupom internetu.

Pored usluga smještaja i noćenja, hotel nudi i organizovanje seminara i sličnih događaja.

U intimnom ambijentu restorana hotela Central, jedan sprat iznad ulice, osjećaćete se kao u da niste u centru grada, daleko od buke i gužve. Dok će vam pogled odozgo na jednu od najprometnijih ulica Zvornika reći da ste u samom centru grada.

Rustični ambijent, ljubazno osoblje i sama pozicija restorana pružiće vam sav ugođaj koji se očekuje od vruhnskog ugostiteljskog objekta.

Restoran nudi međunarodnu i domaću kuhinju sa velikim izborom jela i bogatim menijem prigodnim za sve prilike. Romantične večere uz kamin probudiće u svakom prijatna i vesela osjećanja.

Pored restorana u lobiju hotela uvijek možete predahnuti uz kafu i osvježenje, a za bolji pogled i veću udobnost tu je ljetna bašta na samom šetalištu uz Karađorđevu ulicu.

Na Vašoj usluzi je i osvjetljen parking sa video nadzorom.

♦Hotel Central
♦Karađorđeva 9, Zvornik
♦056 490 130
FB
Web

Tagovi
Back to top button
Close
Close