DruštvoEkonomijaVIJESTI

Pištolj „RS 9 vampir“ i na civilnom tržištu

Kompanija Tehnički remont Bratunac otvorila je u centru Bijeljine prodavnicu TRB advenčer /pustolovina/ u kojoj je ljubiteljima adrenalina ponudila svoje i svjetske proizvode, među kojima je prvi put na civilnom tržištu i pištolj „RS 9 vampir“ koji je kompletno razvijen i patentiran u TRB-u.

– To je borbeni pištolj sa 18 metaka koji prati sve modne trendove, pištolj za 21. vijek i svi smo ponosni na njega, policija i Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srpske ga već koristi i sada je prilika da, prije nego što dođe do međunarodnog tržišta, bude ponuđen na domaćem civilnom tržištu i našim ljubiteljima oružja – rekao je Srni većinski vlasnik kompanije TRB Slaven Ristić.

Prema njegovim riječima, prodavnica TRB advenčer u Bijeljini treba da reprezentuje duh i imidž Tehničkog remonta Bratunac, kompanije koja se uspješno bavi namjenskom industrijom i snabdijeva vojske.

– Želja nam je da i na civilnom tržištu ponudimo građanima svoje i prestižne proizvode iz svijeta – naveo je Ristić i dodao da ljudi koji vole adrenalin i prirodu u prodavnici TRB advenčer mogu pronaći civilno naoružanje, lovačku opremu, opremu za ronjenje i alpinizam.

On ocjenjuje da je TRB stekao već priličan imidž učestvujući posljednjih sedam godina na svim svjetskim sajmovima naoružanja i vojne opreme, a za posljednji od njih u Abu Dabiju kaže da su se apsolutno prikazali u najboljem svjetlu.

Prema Ristićevim riječima, kompanija TRB u kontinuitetu uspješno posluju širom Bliskog istoka i Afrike, a sve više interesovanja imaju i iz Zapadne Evrope.

Tagovi
Back to top button
Close
Close