18.1 C
Zvornik
29. март 2024.

Nedjeljni horoskop: Ovan počinje tajnu vezu, Rak mijenja posao, Škorpija da pazi šta potpisuje, a vi?

Ovan

Ove nedjelje ćete imati više energije. Lako ćete da dođete do rješenja problema. Imaćete više energije za druženje sa prijateljima. Romantični ste više nego inače. Slobodni, moguća je neka tajna veza.

Bik

Odličan je period da neke poslovne pregovore koje ste odlagali realizujete. Imajte strpljenja za kolege. Pazite na detalje. Slobodni, moguće je novo poznanstvo, ali ne treba da brzate sa nekim odlukama. Zauzeti, ne osjećate se bas najbolje, pa bi trebalo da razmislite kako da vam ne bude dosadno u vezi.

Blizanci

Potreban vam je fokus. Veoma ste rasejani i mnogo planirate. To je bespotrebno ako ništa ne radite da ostvarite planove. Moguća je rasprava sa partnerom u vezi sa novcem. Slobodni, skloni ste flertu, ali ćete teže da uđete u neku novu vezu.

Rak

Ne brinite previše o ljubavi, neka stvari idu svojim tokom. Nije vam lako da date sve od sebe u odnosu. Budite skromni i realni i ne zahtijevajte previše od strane partnera. Što se posla tiče, moguće su promjena na poslu ili ćete da promijenite posao. Sve opcije su dobre.

Lav

Budite pripremljeni za rad. Nije vam lako i teže vam ide sav taj proces započinjanja nekih novih saradnji. Morate da budete uporni. Što se ljubavi tiče, ovo je odličan period za započinjanje neke nove veze. Nekima se mogu vratiti stare ljubavi. Zauzeti, ovo je nedjelja stabilnosti.

Djevica

Potražite pomoć drugih ljudi. Nije vam lako da sve obavite na vrijeme. Potrudite se da se usredsredite na posao, na nove aktivnosti. U ljubavi je sve idealno ako ste u vezi. Slobodni, ne idem vam teško da sklapa te nova prijateljstva. Iz toga može nešto više da nastane.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se