5.9 C
Zvornik
19. април 2024.

Mladi Sokolovi do 4 medalje na Prvenstvu BiH za seniore

U veoma jakoj konkurenciji kadeta i juniora, čak četiri takmičara zvorničkih Sokolova su se nasla su se na pobjedničkom postolju.

U kategoriji 48kg Popovic Nikolina je nakon dva dobijena meča izgubila u finalu i postala viceprvak BiH.

sokolovi bih 3

Njena mlađa sestra Sandra Popović, iako prva godina kadeta, okitila se bronzanom medaljom pobjedivči dva meča i izgubivči u polufinalu.

sokolovi bih 1 2

U ženskoj konkurenciji 78 kg , sa svega 72kg, mlada Savić Andrea se domogla bronzane medalje i pored značajno iskusnijih takmičarki.

sokolovi bih 4

U muškoj konkurenciji Marko Rosuljaš je pobjedivši tri meča izgubio u polufinalu i u žestokoj konkurenciji stigao do trećeg mesta i bronzane medalje, dok je Bjelica Milan u kategoriji do -100 kg zauzeo peto mjesto. Vuković Bogdan i Jovan Erdelić nisu izborili plasman, ali i sam nastup za ove mlade momke je značajan rezultat.

sokolovi bih

Sportski direktor Dalibor Bosković je naglasio da je ovaj rezultat, pored rezultata od prošlog vikenda kada su djevojke zauzele prvo mjesto u generalnom plasmanu na Prvenstvu RS za seniore, podjednako važan jer je ovo sami vrh BiH džudoa.On je naglasio da će Sokolovi tek pokazati svoj puni kvalitet i rad u narednom periodu.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se