9.3 C
Zvornik
19. април 2024.

Kojih 6 stvari ne bi trebalo da čuvamo ispod kreveta? Donose negativnu energiju

Feng šui je kinesko učenje čiji je cilj stvaranje sigurnosti i harmonije.

Ta drevna kineska vještina bavi se uređenjem prostora i življenja u skladu s okruženjem u kojem obitavamo, na način da privučemo pozitivnu životnu silu či u svoje domove i svoj život kako bismo obezbjedili sreću cijeloj porodici.

Otkrivamo šta bi trebalo da uzmete u obzir prilikom uređenja prostorije prema feng šuiju, ali i šta bi odmah trebalo da izbacite iz iz spavaće sobe, tačnije – pomjerite ako se te stvari nalaze ispod kreveta, kako biste mogli mirno da spavate.

Stvari koje vraćaju loše uspomene

To mogu da budu stare fotografije, suveniri ili memorabilije, na primjer. Negativne emocije povezane s ovim „sjećanjima“ ometaju energiju i imaju negativan uticaj.

Pokloni iz starih veza

Bilo da je riječ o prekinutoj ljubavnoj vezi ili prijateljstvu koje se završilo: prema feng šuiju, fotografije, pokloni i uspomene iz starih veza, ako se drže ispod kreveta, mogu da dovedu do neravnoteže u trenutnoj vezi.

Stara ili prljava odjeća

Stara, pocjepana, pa čak i prljava odjeća nema šta da radi ispod kreveta. Naime, prljav veš ometa protok pozitivne energije. 

Stari i polomljeni aparati

Tehničke naprave koje su odavno zastarjele ili su polomljene, nemaju mjesta pod našim krevetom. Metalni aparati naročito skupljaju negativnu energiju pa tako mogu da izazovu strahove i brige.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se