12.4 C
Zvornik
30. септембра 2022.

Javni poziv grada Zvornika za projekte mladih i NVO

Grad Zvornik objavio je dva javna poziva i to: za (su)finansiranje omladinskih programa i projekata i za (su)finansiranje programa i projekata udruženja građana i fondacija za šta je u gradskom budžetu planirano 43.000 KM.

Na internet stranici Grada Zvornika na linkovima: https://gradzvornik.org/pozivi/ https://gradzvornik.org/nevladin-sektor/ dostupni su javni pozivi i obrasci za prijavu i podnošenje prijedloga programa i projekata.

Komisije će zasjedati jednom mjesečno i to na kraju mjeseca aprila, maja, juna, jula, avgusta, septembra i oktobra i razmatraće prijedloge pristigle nakon poslednjeg zasjedanja prije momenta odlučivanja.

Potrebna dokumentacija može se dostaviti od datuma raspisivanja javnih poziva, najkasnije do 31. oktobra 2021. godine poštom na adresu: Grad Zvornik, Svetog Save 124, 75400 Zvornik ili lično u Šalter sali Grada Zvornika sa naznakama: „za (su)finansiranje programa i projekata udruženja građana i fondacija“, odnosno „za (su)finansiranje omladinskih programa i projekata“.

Sve dodatne informacije o javnim pozivima mogu se dobiti putem elektronske pošte: drustvenedjelatnosti@gradzvornik.org ili telefona 056/232-233.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,108PratilacaZaprati
988PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se