5.9 C
Zvornik
25. април 2024.

Zvornik opet u akciji „Posadi svoj hlad“

Nakon uspješno realizovane jesenske akcije tokom koje je podijeljeno 30.000 sadnica, ove godine podijeliće se sadnice i sa građanima Bosne i Hercegovine koji su  pokazali veliko zanimanje za akciju Posadi Svoj Hlad!

Zvornik je na listi gdje će se sadnice dijeliti na proljeće, a mi ovim putem želimo obavijestiti sve građane da pripreme mjesto za sadnju svojih sadnica, koje će na svom mjestu moći besplatno zasaditi.

posadi svoj hlad

Uz sadnicu dostaviće se i uputstva za sadnju, kao i vezica za naziv i datum sadnje, za one koji se dosad nisu susreli sa sadnjom. Takođe, ova akcija predstavlja jedinstvenu priliku za porodice, gdje će djeca moći učestvovati u ovako lijepim događajima i posaditi „svoje drvo“ koje će rasti zajedno s njima, a istovremeno njegovati i graditi odnos i ljubav prema prirodi.

Akcija „Posadi svoj hlad“ nije samo sadnja bijelog jasena, već priprema, logistika, organizacija, distribucija sadnica svim opštinama i partnerskim ekološkim organizacijama kroz koje se provodi podjela. To takođe znači puno truda i rada na dobrobiti svih građana koji žele učestvovati u borbi za zdraviju sredinu u kojoj želimo da naša djeca žive sutra.

Takođe, akcija je prava prilika za sve društveno odgovorne kompanije koje žele postati dio najveće ekološke akcije u Bosni i Hercegovini 2021. godine i bez čije podrške to nije moguće realizovati. Neka vaša podrška akciji bude slika odgovornog poslovanja prema građanima i prirodi koja nam je najpotrebnija, a ime vaše kompanije neka ponosno povezuje ljude u zajedničkoj borbi za čistiji vazduh.

Svi zainteresovani građani mogu pratiti putem društvenih mreža i tako na vrijeme biti obaviješteni o datumu i mjestu distribucije proljetnih besplatnih sadnica koje će posaditi za zdraviji i sretniji život svih nas.

www.posadisvojhlad.ba

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se