9.3 C
Zvornik
29. март 2024.

U protekla 24 časa evidentirana dva krivična djela i jedan požar

Na području koje operativno pokriva Policijska uprava Zvornik, u protekla 24 časa evidentirana su dva krivična djela i jedan požar. Nije bilo evidentiranih narušavanja javnog reda i mira niti saobraćajnih nezgoda.

-Policijskoj stanici Bratunac, 24.02.2021. godine, prijavljeno je da je nepoznato lice ili više njih, iz pomoćnog objekta u Ulici 17. aprila, opština Bratunac, otuđilo aluminijumske felne sa gumama za putnički automobil. Po prijavi su postupili policijski službenici PS Bratunac koji su o svemu obavijestili dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini. U toku je rad na rasvjetljavanju krivičnog djela „Teška krađa“.

-Policijskoj stanici Srebrenica, 24.02.2021. godine, prijavljeno je da je u mjestu Gaj, opština Srebrenica, izbio požar koji je zahvatio nisko rastinje na parceli privatnog vlasništva. Po prijavi su postupili policijski službenici PS Srebrenica kao i pripadnici Teritorijalne vatrogasne jedinice Srebrenica koji su lokalizovali požar, prilikom čega nije bilo povrijeđenih lica. Tačan uzrok požara i visina materijalne štete biće naknadno utvrđeni, saopšteno je iz PU Zvornik.

Aktivnosti i rezultati

-Policijski službenici Policijske stanice Vlasenica, 24.02.2021. godine oko 10,00 časova, lišili su slobode V.M. iz Milića, zbog upravljanja vozilom pod dejstvom alkohola. Izvršenim alkotestiranjem utvrđeno je da imenovani posjeduje 2,55 g/kg alkohola u organizmu.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se