9.3 C
Zvornik
29. март 2024.

Čuveni doktor Marković ispraćen u penziju

Utorak, 2.2.2021. godine biće upamćen kao jedan od značajnih dana za JZU Bolnicu Zvornik.
Primarijus doktor Slobodan Marković juče je, na svoj 65. rođendan, ispraćen u penziju, čime se završava jedna značajna etapa zvorničkog porodilišta. Prigodno je obilježen njegov odlazak u penziju u užem krugu najbližih kolega, zbog trenutne epidemiološke situacije .
Dirnut pažnjom povodom skromne proslave, kao i mnogobrojnih poziva ljudi koji mu se zahvaljuju za sav njegov rad i čestitaju odlazak u penziju, Dr Marković je rekao da je zahvalan svim kolegama i saradnicima sa kojima je proveo svoj radni vijek.
Skoro četiri decenije rada ostaće iza njega, preko 4000 obavljenih poroda, nebrojano mnogo ginekoloških operacija, asistencija i pregleda.
O poštovanju i ljubavi prema svojoj profesiji govori i činjenica da je i svog posljednjeg radnog dana u JZU Bolnica Zvornik aktivno radio, kako bi ispoštovao sve pacijentkinje.
Dr Marković je nesebično prenosio svoje znanje i iskustvo na mlađe kolege i tako ostavio dostojne nasljednike u poslu.
Ivan Popović, direktor JZU Bolnica Zvornik zahvalan je što je imao priliku biti rukovodilac ovakvom doktoru i profesionalcu, čiji rad i ime neće biti zaboravljeni. Istakao je i zahvalnost što je dr Marković uspio svoje bogato znanje, umjeće i iskustvo bezrezervno da podijeli sa svojim kolegama.
JZU Bolnica Zvornik ne treba da brine za svoju budućnost, jer u njoj ostaje da radi 7 ginekologa.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se