18.4 C
Zvornik
28. март 2024.

Vrtić „Neven“ spreman za rad, u ponedjeljak stižu mališani

Dječiji vrtić „Neven“ spreman je za novi početak nakon što je, zbog epidemije virusa korona, prestao sa radom u martu prošle godine. Mališani stižu u ponedjeljak, 15. februara.

U neposrednom okruženju ponovo će odzvanjati dječija graja, koje smo se, moramo priznati, dobrano uželjeli.

“Naš vrtić trenutno broji 106 – oro djece, sa tendencijom rasta i svakodnevnog dostavljanja prijava za upise. U krajnjoj smo fazi pripreme za otvaranje, pripremaju se sobice, oslikavaju i pripemaju za radostan doček naših mališana. Kompletan kolektiv daje sve od sebe da povratak naših drugara bude u jednom vedrom i prijatnom raspoloženju, te da mu se naša djeca raduju. Mališanima želimo srećan povratak u vrtić, a zaposlenima uspješan početak novih radnih pobjeda”, kaže Ivana Lukić, rukovodilac Dječijeg vrtića “Neven”.

Kompanija “Alumina” izgradila je 2017. godine vrtić sa oko 1.400 metara kvadratnih prostora, za smještaj 200 djece vrtićke i jasličke dobi.

Pored djece radnika “Alumine”, u ovoj predškolskoj ustanovi u proteklom periodu boravili su  i mališani čiji roditelji nisu zaposleni u ovoj fabrici.

Po funkcionalnosti, opremljenosti i drugim pratećim sadržajima vrtić “Alumine” je jedan od najmodernijih u širem okruženju.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se