8.1 C
Zvornik
19. април 2024.

U Bratuncu ponovo otuđeni akumulatori

Na području koje operativno pokriva Policijska uprava Zvornik, u protekla 24 časa  evidentirano je jedno krivično djelo, jedno narušavanje javnog reda i mira i tri saobraćajne nezgode, od kojih je jedna sa posljedicama po lica.  

Policijskoj stanici Bratunac, 14.01.2021. godine, prijavljeno je da je nepoznato lice ili više njih, iz teretnog vozila koje je bilo parkirano u ulici Svetog Save, opština Bratunac, otuđilo akumulatore. Po prijavi su postupili policijski službenici PS Bratunac. O događaju je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini. U toku je rad na rasvjetljavanju krivičnog djela „Krađa“.

Na magistralnom putu Zvornik – Vlasenica, u mjestu Tabana, opština Milići, 14.01.2021. godine oko 15,10 časova, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovali I.R. iz Vlasenice, koji je upravljao teretnim vozilom marke „Scania” i D.R. iz Vlasenice, koji je upravljao putničkim automobilom marke „Audi”. Radi ukazivanja ljekarske pomoći, u Dom zdravlja Milići se obratio D.R. dok je maloljetno lice koje se nalazilo sa njim u vozilu prevezeno u Dom zdravlja Vlasenica. Uviđaj je izvršen od strane policijskih službenika Policijske stanice Milići. Rad na dokumentovanju saobraćajne nezgode je u toku.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se