5.9 C
Zvornik
25. април 2024.

Uprava za igre na sreću: Ilegalno priređivanje igara u četiri lokalne zajednice


Inspektori Republičke uprave za igre na sreću otkrili su ilegalno priređivanje igara na sreću na području Zvornika, Sokoca, Istočnog Novog Sarajeva i Čelinca.

U Zvorniku je neovlašteno priređivanje igara na sreću putem terminala za elektronske igre utvrđeno u ugostiteljskom objektu „Centar“ u vlasništvu lica čiji su inicijali S.G, dok je isti prekršaj na Sokocu počinilo lice čiji su inicijali Z.L. u ugostiteljskom objektu „Gejm centar“.

Ovim licima je zabranjeno neovlašteno priređivanje elektronskih igara na sreću, terminali su privremeno oduzeti, a protiv odgovornih su preduzete sve mjere u skladu sa Zakonom o igrama na sreću, saopšteno je iz Republičke uprave za igre na sreću.

Iz ove uprave navode da je neovlašteno priređivanje elektronskih i kladioničkih igara na sreću otkriveno u kafe baru „Toskana“ u Istočnom Novom Sarajevu, čije je vlasnik lice sa inicijalima A.G.

Vlasniku je zabranjeno neovlašteno priređivanje elektronskih i kladioničkih igara na sreću, oprema koja je služila za priređivanje igara bez odobrenja Republičke uprave za igre na sreću je privremeno oduzeta, a protiv A.G. su preduzete propisane mjere.

U Čelincu su inspektori utvrdili neovlašteno priređivanje igara na sreću na samouslužnom terminalu za elektronske igre i u kafe baru „Reveto“, u mjestu Branešci.

Igre je priređivalo lice čiji su inicijali V.R. kojem će biti izdat prekršajni nalog, dok je oprema za priređivanje igara privremeno oduzeta.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se