Svečano raspoloženje u zgradi Z-16: I ove godine obradovali najmlađe stanare

Zajednica etažnih vlasnika zgrade Z-16 u ulici Svetog Save u Zvorniku, uspješno nastavlja tradiciju darivanja za najmlađe stanare.


Nekoliko godina unazad, povodom Novogodišnjih praznika za djecu do 10 godina organizuje se mala žurka sa Djeda Mrazom i dodjelom paketića uz druženje i zajedničko praznično raspoloženje.


U ovoj višespratnici u centru grada, na glavnom šetalištu, sve je okićeno. Ulaz u samu zgradu, liftovi ali i kutak u prizemlju zgrade sa jelkom , kaminom i saonicama.


Zbog već poznate epidemiološke situacije okupljanja su ove godine zabranjena, ali i iz same predostrožnosti i što manjeg kontakta, organizovali smo da Djeda Mraz lično pokuca na vrata svakom od naših 30 mališana, kažu predstavnici rukovodstva ove zgrade.


Nismo hteli da ih lišimo te radosti i zadovoljstva, a oni su svi sa oduševljenjem čekali zvono na vratima.


To je samo jedan mali znak pažnje i zahvalnost od strane rukovodstva ove zajednice etažnih vlasnika, da jednim simboličnim gestom pokažemo da cjenimo i poštujemo uzajamnu saradnju naših stanara za dobro i suživot svih nas, kažu iz ZEV Z -16.


Do sada smo imali dosta uspješnih akcija na očuvanju i održavanju zgrade, ove godine nas je omela situacija u kojoj smo se svi zajedno našli da nastavimo sa započetim akcijama. Ipak, i tokom 2020. godine bili smo na usluzi našim komšijama, i starijim i mlađim i onima koji su bili u izolaciji, kojima je bila potrebna pomoć i sl. Pojačano smo održavali i vodili računa o higijeni zajedničkih prostorija i podruma, jer nam je to svima bilo prioritetno.


U našem narodu je poznata krilatica „Komšija pa košulja“ a mnogo puta u praksi pokazalo se da je to zaista i istina. Zato čuvajmo jedni druge i negujmo dobre međuljudske i komšijske odnose, poručuju svojim sugrađanima predstavnici ZEV Z-16, uz čestitku da Nova 2021. godina bude zdravija,srećnija i uspješnija za sve nas!

.

Back to top button