20.4 C
Zvornik
28. март 2024.

Repertoar bioskopa od 10. decembra

Bioskop Doma omladine Zvornik najavio je repertoar bioskopa za narednu filmsku sedmicu od 10. do 16. decembra.

Ove sedmice u zvorničkom bioskopu imaćete priliku da pogledate projekcije pet filmskih ostvarenja od čega jedan film premijerno u redovnom repertoaru i to film Ime naroda.

Ime naroda (2020)

Svetozar Miletić bio je ugledni advokat, član ugarskog parlamenta i doživotni borac za prava i nezavisnost Srba u austrougarskoj Vojvodini. Nakon što je više puta politički osuđivan, njegovu borbu nastavljaju njegova ćerka, prva žena novinar u Srbiji – Milica Miletić i Jaša Tomić, Miletićev naslednik u Srpskoj narodnoj slobodoumnoj stranci koji će i proglasiti prisajedinjenje Vojvodine Kraljevini Srbiji 1918. Ovo je priča o njima i njihovoj borbi.

ime naroda
  • Žanr: Istorijski
  • Originalni naziv: Ime naroda
  • Trajanje: 137 minuta

Vikend sa ćaletom (2020)

Kašika (Nenad Jezdić), sredovječni beogradski kriminalac, pripadnik stare škole, zarobljen u vremenu kada je bio u punoj snazi, žarko poželi da provede vikend sa Ognjenom, jedanaestogodišnjim sinom iz prethodnog braka. Bivša supruga mu izlazi u susret jer je svjesna činjenice da se Kašiki bliži kraj i da je to vjerovatno poslednji susret sina sa ocem. S obzirom da ga nije viđao pet godina jer je zbog ’malih komplikacija’ imao zabranu prilaska dječaku, Kašika pokušava da po ubrzanom kursu u sina utisne sve ono što on smatra važnim za život i preživljavanje na ulici i da istovremeno iz malog istjera sve ono što je po njegovom mišljenju mekano, slabašno i devijantno.

Ognjen, odrastao u savremenom wi-fi okruženju, iz virtuelnog, munjevito, bez vremena da dođe do daha, upada u podzemni svijet svog oca koji pokušava nemoguće – da u nekoliko dana isporuči svu toplinu, iskustvo i mudrost koje posjeduje, istovremeno pokušavajući da kao ’pravi beogradski šmeker’ od malog sakrije svoju bolest…

vikend sa ćaletom
  • Žanr: Drama, komedija
  • Originalni naziv: Vikend sa ćaletom
  • Trajanje: 113 minuta
https://youtu.be/jbAtNj1H0I8

Rat  s dekom (2020)

Piter (Ouks Fegli) i njegov deka Ed (Robert Deniro) bili su veoma bliski, ali kada se deka useli kod njegove porodice, Piter je prisiljen da se odrekne svoje najvrjednije imovine, spavaće sobe. Piter ni od čega neće prezati kako bi povratio svoju sobu, smišljajući s prijateljima niz smicalica kako bi ga istjerao.

Ali, deka se ne predaje tako lako i vrlo brzo dolazi do sveopšteg rata.

rat s dekom
  • Žanr: Komedija, porodični
  • Originalni naziv: War with Grandpa
  • Trajanje: 94 minuta
https://youtu.be/bMwuOHajsvk

Trolovi: Svjetska turneja (sinhronizovano) (2020)

U avanturi koja će ih odvesti daleko izvan granica poznatog, Maka i Zakeralo će otkriti da su oni samo jedno od šest različitih trolovskih plemena, koje živi u jednoj od šest različitih teritorija i posvećeni jednom od šest muzičkih pravaca: fanku, roku, kantri muzici, tehno muzici, klasičnoj i pop roku. Tako da će njihov svijet postati mnogo veći i mnogo, mnogo bučniji.

trolovi svjetska turneja
  • Žanr: Animirani
  • Orginalni naziv: Trolls: World Tour
  • Trajanje: 90 minuta

Lesi se vraća kući (sinhronizovano) (2020)

Dvanaestogodišnji Florijan i njegova voljena Lesi su nerazdvojni, najbolji prijatelji. Srećno žive u idiličnom selu na jugu Njemačke. Ali, kada Florijanov otac izgubi posao, moraju da se presele u manji stan, u kom nije dozvoljeno držati

pse. Florijan je skrhan, jer mora da se rastavi od Lesi, koja biva predata grofu fon Šprengelu.

Oni putuju na Sjeverno more zajedno sa grofovom dvanaestogodišnjom unukom, Prisilom. Međutim, kada grof pokaže svoje pravo, zlo lice i kad se Lesi osjeti veoma ugroženom, ona koristi priliku da pobjegne i otpočne svoju avanturu, putovanje preko cijele Njemačke, kako bi pronašla Floa. Ali, nije Lesi jedina koja se otišla na putovanje. Ni Flo nije mogao više da izdrži i kreće u potragu za svojim psom. Njih dvoje nije tako lako pobijediti.

lesi se vraća kući 1
  • Žanr: porodični, avantura
  • Orginalni naziv: Lassie Eine abentteurliche Reise
  • Trajanje: 100 minuta
repertoar bioskopa dec2

Ulaznice su u prodaji na biletarnici Doma omladine Zvornik. Redovna cijena ulaznice za bioskop ostaje 4KM.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se