12 C
Zvornik
24. април 2024.

Pobjede rukometaša, porazi košarkaša i odbojkašica

ZVORNIK – Rukometaši Drine postigli su sjajan usjeh, pošto su u derbiju 10. kola Prve lige Republike Srpske savladali ekipu Mladosti iz Banja Luke sa 33:30.

Utakmica je bila ravnopravna do na dva minuta prije kraja kada su se rukometaši Drine odlijepili na tri nedostižna gola razlike, najviše zahvaljujući sjajnim odbranama golmana Danijela Sabljića, ali i efikasnom Miljanu Vukojčiću. I svi ostali igrači dali su veliki doprinos sjajnoj pobjedi.

Uspjeh Drine začinio je Dragan Čvorić, koji je u poslednjoj sekundi meča postigao sjajan gol udarcem iza leđa.

Drina je nakon ovog kola na skoru od sedam pobjeda i tri poraza i nalazi se na diobi prvog mjesta na tabeli sa ekipom Jedinstva 1925 iz Brčkog.

KOŠARKA

Košarakaši Drina Princip poraženi su u Prnjavoru od domaće ekipe Mladost Buldogs rezultatom 72:70 u osmom kolu Prve lige Republike Srpske. Zvorničani su sada na skoru od tri pobjede i četiri poraza.

ODBOJKA

Odbojkašice Drine poražene su u Obudovcu od vodeće ekipe  Crvene Zvijzde rezultatom 3:1.

Muška ekipa Drine bila je slobodna ovom kolu.

FUDBAL

U derbi susretu 18. kola Premijer lige Bih u fudbalu Borac i Sarajevo igrali su nerješeno u Banja Luci.Rezultat je bio 2:2.Nakon srećne pobjede nad Radnikom u 17. kolu, Sarajevo je i protiv Borca do izjednačenja stiglo u poslednjim minutama meča.Radnik je u Bjeljini postigao važnu pojedu savladavši Tuzla siti sa 2:1.Ekipa Krupe izgubila je u Tuzli od Slobode rezultatom 2:0.Ostali rezultati: Željezničar-Široki Brijeg 2:3, Velež-Olimpik 2:0 i Mladost-Zrinski 0:1

U 16. kolu Mačvanske okružne lige, ekipa Rudara iz Brasine poražena je u Badovincima od domaće Drine sa 2:0

Jedinstvo iz Malog Zvornika slavilo je u gostima nad ekipom Azbukovica iz  Crnče sa 3:1 u 14. kolu Međuopštinske lige, grupa Jadar i zadržala vodeću poziciju na tabeli.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se