12 C
Zvornik
25. април 2024.

Novi repertoar u bioskopu Doma omladine

Svakog četvrtka u mjesecu mijenja se repertoar u bioskopu Doma omladine.

Repertoar bioskopa za narednu filmsku sedmicu od 17. do 23. decembra prenosimo u nastavku.

Ove sedmice imaćemo priliku da pogledamo projekcije tri filmska ostvarenja od čega dva filma premijerno u redovnom repertoaru i to filmovi Tripozno i Sonikov film.

Tripozno (Freaky) (2020)

Sedamnaestogodišnja Mili Kesler (Ketrin Njuton, Blockers, HBO’s Big Little Lies), pokušava da preživi krvožedne holove srednje škole u Blisfildu i okrutnost ekipe popularnih učenika. Ali, kada postane najnovija meta Kasapina (Vince Vaughn), ozloglašenog serijskog ubice iz grada, tegobe koje je prate u završnoj godini postaju joj najmanja briga.
Kasapinov mistični, drevni bodež prilikom njihovog susreta dovodi do toga da se on i Mili narednog jutra probude u tijelu onog drugog. Mili tada saznaje da ima samo 24 sata da se vrati u svoje tijelo, jer će zamjena postati trajna i zauvijek će ostati zarobljena u obliku sredovječnog manijaka. Jedini problem je u tome što ona sada izgleda kao ogromni psihopata za kim je cijeli grad u potjeri, a Kasapin izgleda kao ona, dok željno iščekuje završnu žurku, gdje planira da zadovolji svoj nezajažljivi apetit za krvoprolićem.
Žanr: horor, komedija, triler
Orginalni naziv: Freaky
Trajanje: 101 minut
Trejler:

Sonikov film (sinhronizovano) (2020)

Radnja filma prati Sonika koji pokušava da upravlja svojim životom na Zemlji i odnosom sa novim, najboljim prijateljem, čovjekom Tomom (Džejms Marsden). Sonik i Tom će udružiti snage u pokušaju da spreče ozloglašenog doktora Robotnika (Džim Keri), koji želi da uhvati Sonika i iskoristi njegove nemjerljive moći kako bi uspostavio dominaciju nad čitavim svijetom. U filmu takođe glumi i Tika Sampter i Ben Švarc koji je Soniku pozajmio glas.
Žanr: akcija, avantura, porodični
Orginalni naziv: Sonic the Hedgehog
Trajanje: 99 minuta
Trejler:

Lesi se vraća kući (sinhronizovano) (2020)

Dvanaestogodišnji Florijan i njegova voljena Lesi su nerazdvojni, najbolji prijatelji. Srećno žive u idiličnom selu na jugu Njemačke. Ali, kada Florijanov otac izgubi posao, moraju da se presele u manji stan, u kom nije dozvoljeno držati
pse. Florijan je skrhan, jer mora da se rastavi od Lesi, koja biva predata grofu fon Šprengelu.
Oni putuju na Sjeverno more zajedno sa grofovom dvanaestogodišnjom unukom, Prisilom. Međutim, kada grof pokaže svoje pravo, zlo lice i kad se Lesi osjeti veoma ugroženom, ona koristi priliku da pobjegne i otpočne svoju avanturu, putovanje preko cijele Njemačke, kako bi pronašla Floa. Ali, nije Lesi jedina koja se otišla na putovanje. Ni Flo nije mogao više da izdrži i kreće u potragu za svojim psom. Njih dvoje nije tako lako pobijediti.
Žanr: porodični, avantura
Orginalni naziv: Lassie Eine abentteurliche Reise
Trajanje: 100 minuta
Trejler:

dom vizuali 05

Ulaznice su u prodaji na biletarnici Doma omladine Zvornik.

Redovna cijena ulaznice za bioskop ostaje 4KM.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se