8.1 C
Zvornik
26. април 2024.

Lišeno slobode lice zbog krivičnih djela „Izazivanje opšte opasnosti“ i „Nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija“

Policijski službenici Policijske stanice Zvornik, lišili su slobode M.J. iz Zvornika, zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivična djela „Izazivanje opšte opasnosti“ i „Nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija“.

slika 2 1


Naime, Policijskoj stanici Zvornik, 06.12.2020. godine, prijavljeno je da je nepoznato lice ili više njih, u toku prethodne noći, u mjestu Ulice, grad Zvornik, pucalo iz vatrenog oružja. Preduzimajući aktivnosti na rasvjetljavanju ovog događaja, policijski službenici PS Zvornik su identifikovali M.J. kojeg su lišili slobode. Izvršenim pretresom stambenog objekta i vozila koje koristi osumnjičeni, policijski službenici su pronašli i privremeno oduzeli automatsku pušku M-70, vojnu pušku, ručne bombe i druga minsko-eksplozivna sredstva, veću količinu municije i druge predmete koji mogu poslužiti kao dokazi u krivičnom postupku.
O svemu navedenom obaviješten je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini. Nakon kompletiranja i dokumentovanja predmeta, protiv osumnjičenog slijedi podnošenje izvještaja zbog krivičnih djela „Izazivanje opšte opasnosti“ i „Nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija“.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se