-1.6 C
Zvornik
20. април 2024.

Humanitarna akcija „Za djecu Šekovića“

Našem portalu se obratila grupa građana iz Šekovića sa molbom da objavimo poziv za akciju koju sprovode. Poziv vam prenosimo u cijelosti:

Ovim putem vas sve pozivamo, da uzmete učešća u sada već tradicionalnoj humanitarnoj aktivnosti – prikupljanje novogodišnjih paketića za socijalno ugroženu djecu Šekovića i tako ne dozvolite da, uprkos složenoj epidemiološkoj situaciji, naša djeca ostanu bez paketića i bez barem jednog razloga za sreću u ovoj 2020. godini!
Zajedno sa opštinskom organizacijom Crvenog krsta, 2017, 2018, i 2019. smo bili veoma uspješni i sakupili smo dosta paketića.
Međutim, ove godine, situacija je dosta drugačija, ali, uprkos svemu, smatramo da svi mi, ZAJEDNO, možemo da uložimo malo više našeg napora i obradujemo naše najmilije, za predstojeće novogodišnje praznike. ☃️🎅
Pa, šta onda da činimo?!
SVE što treba da uradimo je da, od sutrašnjeg dana, 29.12. pa sve do 31.12. (koliko traje prikupljanje paketića), posjetimo prostorije Crvenog krsta i tu ostavimo naše novogodišnje paketiće. (ZAMOLILI bi vas, iako nije obavezno, i da se upišete kada to učinite, čisto zbog evidetiranja darodavaca)
Svi prikupljeni paketići biće podijeljeni na osnovu spiska socijalno ugroženih porodica (djece) na prostoru naše opštine.
Ukoliko neko nije u mogućnosti da se odazove humanitarnoj akciji, neka ne brine! Svoj doprinos može dati tako što će podijeliti ovu objavu, da što više ljudi sazna.
Ovom prilikom se zahvaljujemo opštinskoj organizaciji Crvenog krsta i radujemo se svakoj sljedećoj zajedničkoj aktivnosti!

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se