-0.6 C
Zvornik
20. април 2024.

Gradski Crveni krst dodijelio zahvalnice volonterima

U prostorijama zvorničke Gradske organizacije Crvenog krsta, povodom 5. decembra- Međunarodnog dana volontera, dodijeljene su zahvalnice za 45 volontera koji su, kako je rečeno, snaga ovog humanitarnog pokreta.
Čestitajući im, sekretar GOCK Zvornik Dana Mićić istakla je da je obilježavanje ovog dana prilika da se istaknu oni koji nesebično dobrovoljno rade, da se promovišu njihove akcije i da im se još jednom iskaže zahvalnost.

ck2


„Ni jedna tradicionalna aktivnost Crvenog krsta, niti aktivnosti u slučaju katastrofa i vanrednih situacija, ne mogu se zamisliti bez volontera. Pomoć koju vi pružate svojim dobrovoljnim, predanim radom je neprocjenjiva i to ste pokazali mnogo puta do sada, naročito u ovoj 2020. godini koja je za sve nas teška zbog pandemije virusa korona. Svjesno poklanjate svoje vrijeme, trud i energiju za dobrobit ljudi i zajednice bez materijalne nadoknade i još jednom vam neizmjerno hvala. Isto kao što zvornički Crveni krst uvijek može da računa na vas, tako i vi možete da računate na ovu organizaciju u slučaju da vam zatreba nešto, a u našoj je moći da vam pružimo.“
U prostorijama gradskog Crvenog krsta, uz poštovanje epidemioloških mjera, predsjednik ove organizacije Dejan Galić i Mićićeva uručili su zahvalnice za 11 volontera, dok će ostalima biti naknadno uručene.
Sedam zahvalnica dodijelio je Crveni krst Republike Srpske, a ostale zvornički Crveni krst „za pruženu pomoć, izraženu plemenitost, humanost, dobrotu i ljubav prema čovjeku.“

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se