LIFESTYLEZabava

Džej bježao iz doma da bi gledao Zvezdu: Voljeli ga svi, pjevao kod Mihe na svadbi!

"Mi smo Cigani, al’ smo najbolji", rekao je pokojni pjevač.

Čuveni folk pjevač Džej Ramadanovski preminuo je u nedelju u 57. godini. Stalo mu je srce, a dobro je poznato da je kucalo i za Crvenu zvezdu čiji je bio veliki navijač.

Nikada nije krio da je veliki zaljubljenik u crveno-bijele boje, pa je tako u jednom intervjuu ispričao čak i da je kao mali bježao iz doma da bi gledao Zvezdu. I kasnije je to znao da prije nastupa pogleda meč na „Marakani“, a voljeli su ga svi fudbaleri, košarkaši…

„Bežao sam iz doma zbog tih utakmica. Svašta smo radili da bismo gledali Zvezdu. Mi smo Cigani, al’ smo najbolji“, rekao je Džej u jednom intervjuu.

Ispričao je da mu je idol bio Dušan „Dule“ Savić, dok se i sam bavio boksom i malo je falilo da umjesto karijere pjevača i sam postane sportista. Ipak, odlučio se za pravi poziv i svojom muzikom je uspio da ostavi dubok trag.

U jednom trenutku bio je čak i popularniji od fudbalera. Redali su se hit za hitom…

„Trenutno sam možda popularniji od njih. Ali nisu ti momci koji još igraju dobar fudbal krivi. Nemaš tu više velikih utakmica na koje su ljudi navikli, za koje se živi“, ispričao je Džej u intervjuu koji je urađen za vrijeme sankcija.

Zanimljivo je da je upravo Džej Ramadanovski pevao na svadbi Siniše Mihajlovića, kada je kumovao Dejan Stanković, a ostavio je utisak i na suprugu Arijanu.

Tagovi
Back to top button
Close
Close