12 C
Zvornik
25. април 2024.

Divljao pijan po Karakaju, pa izazvao dvije saobraćajke u Zvorniku

ZVORNIK – Policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Zvornik, lišili su slobode N.Ž. iz Zvornika, koji se sumnjiči da je narušio javni red i mir, nakon čega je učestvovao u dvije saobraćajne nezgode, upravljajući vozilom u alkoholisanom stanju, saopštila je Policijska uprava Zvornik.

Policijskoj stanici Zvornik, 5. decembra oko 23 časa, prijavljeno je da je u Karakaju N.Ž. narušio javni red i mir vikom i galamom, nakon čega je upravljajući putničkim automobilom marke „Ford” izazvao saobraćajnu nezgodu u Meterizama, oštetivši drugo vozilo. Nakon toga, N.Ž. je nastavio da upravlja putničkim automobilom, gdje ubrzo izazvao i drugu saobraćajnu nezgodu u Zvorniku, prilikom koje je nastupila materijalna šteta na vozilima, dok povrijeđenih lica nije bilo. 

-Tokom vršenja uviđaja saobraćajnih nezgoda, policijski službenici PS za BS Zvornik su izvršili alkotestiranje lica, prilikom čega je kod N.Ž. utvrđeno prisustvo 2,27 g/kg alkohola u organizmu, kaže se u saopštenju PU Zvornik.

Prema osumnjičenom licu slijede zakonom propisane mjere i radnje zbog počinjenih prekršaja.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se