23.1 C
Zvornik
29. март 2024.

Zvezda pobijedila Radnik sa rezultatom 4:1

Fudbaleri Crvene zvezde su rezultatom 4:1 pobijedili Radnik u Surdulici u 13. kolu Linglong Superlige Srbije.

Utakmica nije bila pretjerano atraktivna u prvom dijelu susreta, a počela je minutom ćutanja u čast nedavno preminulog mitropolita Amfilohija.

Zvezda je imala prvi napad na meču, ali je Ben loše šutirao i sve je propalo. Gosti su pritiskali čitavo prvo poluvrijeme, želeli su da što prije postignu gol i Radnik se grčevito branio.

Tamo u 16. minutu, vidjeli smo prvu promjenu rezultata. Gavrić se u kaznenom prostoru fantastično snašao, unutrašnjim dijelom stopala je pogodio „malu mrežu“ i Zvezda je u prvoj polovini prvog poluvremena stigla do vođstva.

Poslije ovog gola je Radnik u dva navrata imao solidnu priliku, ali je odbrana Zvezde u oba navrata jako dobro reagovala, pa je potom tempo opao, igralo se uglavnom na sredini terena i češće je lopta bila kod igrača u crveno-bijelim dresovima.

U 40. minutu, Zvezda postiže i svoj drugi pogodak. Ben je bio na pravom mjestu i iskoristio asistenciju Boaćija za visokih 2:0, sa koliko se i otišlo u svlačionice.

U nastavku smo vidjeli dosta bolji fudbal i čak dva gola u prvih petnaestak minuta. Poslije nekoliko opasnih napada Radnika, Zvezda ih je kaznila i povela sa 3:0.

Boaći je sjajno pronašao Kangu, koji oštrim šutem po zemlji postiže taj gol. Već u sljedećem napadu, Radnik ima opasnu akciju i veliku priliku za gol, ali su dobili korner. Taj korner se isplatio, pošto je Pavlov iz peterca pogodio za 3:1.

Nisu se dugo radovali igrači u plavim dresovima, pošto je Aleksa Vukanović sjajno iskoristio precizan centaršut Gobeljića i iz neposredne blizine postigao i četvrti Zvezdin gol, 4:1.

Do kraja utakmice nije bilo mnogo zanimljivosti, pa sudija Nikolić nije ni produžio meč i u 90. minutu svirao kraj.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se