18.1 C
Zvornik
29. март 2024.

Pregled sportskih događaja za vikend

U Prvoj fudbalskoj ligi Republike Srpske, igra se poslednje kolu u jesenjem dijelu prvenstva.Fudbaleri Drine gostuju kod ekipe Jedinstva u Brčkom.Ostali parovi su: Leotar-Sloboda, Lubić-Modriča, Podrinje-Zvijezda 09, Kozara-Sutjeska, Sloga-Željezničar, Borac-Tekstilac, i u derbiju kola igraju Rudar Prijedor i Sloboda iz Novog Grada

U Premijer ligi BiH ovog vikenda neće se igrati redovno kolo zbog obaveza reprezentacije BiH u kvalifikacijama za prvenstvo Evrope.

U Drugoj ligi Republike Srpske, grupa Istok, vodeća Budućnost dočekuje ekipu Mladosti iz Gacka.Milići igraju na svom terenu sa Drinom HE. Glasinac dočekuje Vlasenicu, Famos ekipu Bratstva iz Bratunca , a Guber putuje u Brčko na utakmicu za ekipom Ilićka 01.

I u Regionalnoj ligi, grupa Istok, igra se poslednje jesenje kolo.Parovi ekipa iz regije Birač su: Lokanj-Podrinje, Rudar 1925-Tabanci , Jedinstvo-Omladinac, Janja-Čelopek, Partizan-Šekovići i Mladost-Trnovica

U petom kolu Prve košarkaške lige Republike Srpske, ekipa Drina Princip gostuje u Foči kod ekipe Sutjeske.

Odbjkaši Drine ovog vikenda gostuju kod ekipe Crvene zvijezde iz Obudovca u okviru sedmog kola Prve lige a odbojkašice Drine su takođe gosti, ali kod ekipe Maglića iz Foče.

Ovog vikenda ne igra se redovno kolo u Prvoj rukometnoj ligi Republike Srpske. U srijedu su rukometaši Drine u okviru sedmog kola savladali ekipu Kotor Varoša sa 44:41.

U okviru 13. kola Mačvanske okružne lige, ekipa Rudara iz Brasine dočekuje ekipu Sinđelića iz Lipnice.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se